Царевец през зимата - гледка от къщата
Начало Царевец Звук и светлина Галерия Описание Контакти Бг    Eng    Ru    Ro
Вход на В. Търново от посока Русе (Букурещ)
Разположение на къща до Царевец във Велико Търново
   Къщата е разположена на много комуникативно място. На 150м. има автобусна спирка, хранителни магазини, аптека, ресторанти. В близост е до ясла, детска градина и училище ( на 5 мин. пеш).
   Огромно предимство е че в близост е най-посещавания туристически маршрут във Велико Търново - Самоводската чаршия (150 м. - 2-3 мин. пеш). На нея са разположени множество дюкянчета и магазини, както и питейни заведения. На същото разстояние се намира и един от 3-те водещи гранд хотели във Велико Търново - Гранд Хотел Янтра****, разполагащ със СПА център, плувен басейн и всички екстри за претенциозни гости на града.
Начало на Самоводска чаршия
   Огромно предимство е и това че ул. Опълченска е входно-изходна артерия в посока Горна Оряховица, Русе и Букурещ, което гарантира един висок туристически поток. По улицата е забранено преминаването на тежкотоварни автомобили и камиони, като трябва да отбележим че за тези, които са решили да минат транзит през Велико Търново има околовръстен път, което не обременява улицата с излишно движение и шум. Ето защо, местоположението (локацията) на къщата е идеална за съчетаване в едно на бизнес и романтика.
Фасада на Къщата през зимата

На входа на В. Търново от посока Русе (Букурещ).
Кв. „Варуша”, най-старата и аристократична част,
Точно срещу крепостта Царевец, на 5 мин. пеш,
Уникална гледка към единствения на Балканите аудио-визуалния спектакъл „Звук и Светлина”.
150 метра от Самоводската чаршия - главен туристически маршрут (традиционни занаяти).
10 мин. пеш до идеалния център на В. Търново.
3 км от Арбанаси - етнографски и архитектурно-исторически резерват, (възрожденски къщи).
7 км от Горна Оряховица, ЖП транспортен възел.

Изпратете запитване  |  Велико Търново - старата столица на България                                                                                             Уеб дизайн | SEO