Начало Царевец Звук и светлина Галерия Описание Контакти Бг    Eng    Ru    Ro
Описание на къща до Царевец във Велико Търново
   Къщите са с изложение изток - запад, като гледката към Царевец е на изток и изгревите, които се наблюдават са точно зад крепостта.
   Първият етаж се състои от масивни каменни зидове, широки между 50 и 120 см, в зависимост от тяхното местоположение и вътрешни тухлени зидове.
   Вторият етаж е изграден от тухла, с широчина на зида около 30 см (двоен ред от единични тухли). Къщата е реновирана отпред, като е направена външна топлоизолация от 5 см стиропор + мазилка.
   Част от стаите и офиса имат и вътрешна изолация - 2 см стиропор. По този начин е подсигурена двойна топло защита. Частично е подменена и дограмата с 5 камерна ПВЦ. ВиК мрежата на едната половина е изцяло подменена, а Ел.инсталацията е подменена навсякъде с нова. Настилките на втори етаж са дюшеме и паркет, а на първият - циментова в коридора и механата и дюшеме в галерията.
   От първият до вторият етаж се стига посредством вити стълби, намиращи се в дъното на коридора, като има възможност те да бъдат видоизменени.
   Офисът е със самостоятелен вход, на нивото на улицата. Регистриран е официално като офис и действа като такъв от 2, 5 години. Има външна и вътрешна топлоизолация. Има стационарен телефон и прекаран интернет ( кабелен и WI-FI ), както и радио-вход. Ел и ВиК инсталацията е изцяло подменена, като има мивка в гръцки стил. Възможност за разположение на 4 работни места или изграждане на рецепция. Офисът е свързан към останалата част на сградата посредством вътрешна врата, водеща към главният коридор.

Продава 2 къщи близнаци, с общ вход и коридор по средата. Лице на главния път - 9,60 м. Два етажа:
I етаж
- висок 3,80 м - офис с отделен вход, механа, галерия, WC, мазе. Обща площ - 82,4 кв.м.
II етаж
- висок 3,10 м - 3 стаи + кухня, 2 WC, баня. Обща площ II етаж - 104 кв. м. Общо - 186,4 кв. м. Таван, висок 210 см в най-високата си част.
Двор с вход от втори етаж - 26 кв.м. Дворът завършва с висок 5 м каменен зид, над който има празно незастроено пространство - около 35 кв.м.
Обща площ на двата парцела - 183 кв.м.

Изпратете запитване  |  Велико Търново - старата столица на България   |  Луксозен Апартамент във Велико Търново за Продажба    |     Уеб дизайн | SEO